Zirve Sİlikonlu Dış Cephe 3/1
Zirve Sİlikonlu Dış Cephe 3/1

Zirve Silikonlu Dış Cephe 3/1 (04.04.28)

Marka : Zirve
Fiyat : ₺190,00(KDV Dahil)

Stiren akrilik kopolimer bağlayıcılı, silikon katkılı ve örtme gücü yüksek mat bir dış cephe boyasıdır. Özellikleri: Canlı ve renkleri solmayan, silikon katkılı, mükemmel yayılma, yapışma ve örtme gücüne sahip dekoratif su bazlı son kat dış cephe boyasıdır. Kullanım Alanları: Binaların dış kısımları, her türlü duvar, beton, tuğla, betopan, gaz beton, tuğla gibi yapı elemanlarında uygun astarı ile birlikte kullanılır.

 


 

mağazateslim

Uygulama zemininin temiz ve kuru olmasına dikkat ediniz. Kuru olmayan zemine kesinlikle uygulama yapmayınız. Yüzey temizlendikten sonra yüzeye uygun su bazlı astar kullanınız. Boya uygulamasında yüzeyin özelliğine göre % 10 -15 oranında su ile inceltip homojen olana dek karıştırarak uygulayınız. Katlar arasında bekleme süresi normal koşullarda (25 ± 3 °C) 3 saattir. Önerilen kat sayısı 2`dir. 

Uygulama Sıcaklığı: % 50-60 bağıl nemli ortamda + 5 ile + 25 °C dir.Yüzey sıcaklığı +5 °C’nin üzerinde olmalıdır. 

Kuruma Süresi: %50 -60 bağıl nemli ortamda +5 ile 25°C sıcaklıkta dokunma kuruması 1 saat, tam kuruma 24 saattir. 

Kaplama Gücü: 1 lt boya ile zemine ve uygulama kalınlığına bağlı olarak 10-13 m² alan kaplar. 1 kg boya ile 6-8 m² alan kaplar.

 

Zirve Silikonlu Dış Cephe 3/1 Ürünü En Uygun Fiyat ve Kolay Taksit Seçenekleri ile Hemen Satın Alın!

Erdal Ekici, bu kanalda perakende satış yapmakta olup, toplu ve/veya ticari alımlarda müşteriye bildirmeden siparişi iptal etme hakkına sahiptir.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR